Thuis

Arcnode China Ltd.

Ik ben online Chatten Nu

Arcnode China Ltd.

1 2 3 4
Arcnode China Ltd. Arcnode China Ltd. Arcnode China Ltd. Arcnode China Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Importeur
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Chengo
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : $5,000,000.00-$10,000,000.00
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 90% - 100%

Arcnode China Ltd werd gevestigd in 2020, en gevestigd in Zaal 507 - 508, Chuanyan Bouwend Nr 600, Minsheng-Road, Shanghai, de Volksrepubliek China en wordt wordt gevestigd op de Industriezone van Dongguan van de stad met geschikt vervoer. Onze fabriek was bouwstijl 2020 jaar, en heeft 410 arbeiders. Wij hebben twee productieruimte aan hoofdopbrengs niet-geweven producten. Ook, produceren wij nog beschikbare plastic producten. In vorige jaren, pasten wij Ce, ISO toe: 13485 en FDA-certificaat.

 

Nu, onze productenleiding verkoopt de V.S., de EU, Midden-Oosten, Azië en Zuid-Afrika. Wij zijn zeker om ons als een perfecte organisatie te introduceren, die sterke technische kracht, geavanceerd productiemateriaal, perfect kwaliteitsborgingsysteem, en de uitstekende dienst heeft. Wij baseren ons bij het strenge wetenschappelijke beheer. Het is overtuigd dat de kwaliteit van de overleving en de reputatie van productenaanwinsten ontwikkeling waarborgt. Wij hebben sterk aantal arbeidskrachten die verbreden waargenomen, open gelet op zijn, pragmatisch, bereidend en innovatief. Gebaseerd op de binnenlandse en overzee markten, streven wij ernaar om de niet-geweven plastic groter en sterkere industrie op te bouwen.

 

Ons bedrijf bezit prima producten en de goede naverkoopdienst. Wij zullen het ondernemingsbegrip van „productie uitstekende producten blijven aanhangen om het beter leven voor mensheid“ te maken. Wij hopen om handen met binnenlandse en overzee te houden klanten om een betere toekomst tot stand te brengen.

Contactgegevens
Arcnode China Ltd.

Contactpersoon: Mr. Eric

Tel.: 86-13777757180

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)